WAT KOST SPORTVELDVERLICHTING

Wat kost sportveldverlichting nou echt? Een goede led verlichting met energiezuinige lampen is betaalbaarder dan je wellicht zou denken. Wij vinden het belangrijk dat een duurzame oplossing voor elke vereniging betaalbaar is. Dat is goed voor de clubkas én het milieu. We komen zelf uit het verenigingsleven, de vraag die bij onze tennisvereniging leefde over een betaalbare en energiezuinige oplossing bracht ons bij de lampen en materialen die we nu gebruiken. Het leverde onze club een besparing op van 60%.

Inmiddels zijn we binnen verschillende sportverenigingen goed ingeburgerd. We weten wat belangrijk is voor clubs en de mogelijkheden die er zijn. We starten dan ook altijd met een uitgebreide analyse van de huidige situatie. Kijken naar de armaturen en masten die er zijn en bekijken wat er nog hergebruikt kan worden. Zo worden alvast de eerste kosten bespaard. Dan kijken we naar de beste plaatsing van de masten voor het beste resultaat we de specifieke licht normeringen worden hier uiteraard in meegenomen.

Op basis van de eerste analyse wordt vervolgens het lichtplan gemaakt. Deze wordt inclusief alle kosten, de te behalen besparingen en subsidie en/of financieringsmogelijkheden helder gepresenteerd aan leden en bestuur. Volledige transparantie is daarbij ons uitgangspunt.

Als alles rond is (inclusief subsidie aanvraag en eventuele financiering) gaan we aan de slag. We richten onze werkzaamheden zo in dat de sporters minimaal belast worden. Een onderhoudsplan is onderdeel van onze levering.

Wat kost sportveldverlichting? Onze speciale pakketten maken goede energiezuinige verlichting voor elke club haalbaar.

Prijzen LED sportveldverlichting

Wij willen goede verlichting en een besparing op de vaak hoge energierekening voor iedereen bereikbaar maken. De materialen die wij gebruiken voldoen aan alle denkbare eisen. We kijken mee met wat mogelijk is met de bestaande masten. De bestaande infrastructuur houden we zoveel mogelijk in tact, Dat scheelt in de portemonnee zonder dat er concessies op de kwaliteit van de verlichting gedaan hoeven te worden. De lampen gaan zeker 20 tot 30 jaar mee. De aanschaf is binnen binnen zo'n 10 jaar terugverdiend met de kostenbesparing die op de energierekening behaald wordt.

We rekenen graag voor hoeveel er bespaard kan worden bij jouw vereniging, de relatief korte terugverdienperiode wordt zo direct duidelijk.

Financiering

Voor ons is het belangrijk dat elke vereniging de duurzaamheidsslag kan maken in haar energieverbruik met lampen die lange tijd meegaan. Om het voor elke club mogelijk te maken om nieuwe, energiezuinige lampen aan te kunnen schaffen bieden wij verschillende pakketten aan waarin de aanschafprijs over een vastgestelde periode betaald kan worden. Daarnaast helpen we bij de subsidie aanvraag.

VeldLED | Wijnhovens

Javastraat 68
6524 MG Nijmegen

T: 024 - 844 91 81
M: info@wijnhovens.nl

VeldLED is onderdeel van:

Wijnhovens VeldLED

© 2020 Wijnhovens | Privacy & Cookiebeleid