LED SPORTVELDVERLICHTING

Veel velden hebben  verouderde armaturen, ze maken veelal nog gebruik van radium of hoge druk natriumlampen. Met oog op de verduurzaming een onwenselijke situatie. Steeds meer bonden stellen duidelijke milieu eisen aan haar leden. Verlichting is een onderdeel waar snel een flinke verduurzamingsslag te behalen is. Goed verlichte velden en een interessante besparing op de energiekosten. Het kan. En makkelijker dan je denkt. Wijnhovens’ specialistische kennis op dit gebied delen we graag met je.

LED sportveldverlichting Wijnhovens totaaloplossing bespaart geld

Gegarandeerd goed licht

Overkoepelende sportbonden stellen richtlijnen op voor de licht normering op trainings- en wedstrijdvelden. Wijnhovens weet welk veld aan welke verlichtingswaarden moet voldoen. We stellen een duidelijk plan op en zorgen voor een oplossing die meer dan voldoende licht oplevert en direct een grote besparing brengt. Alle lampen hebben het CE keurmerk, de installatie voldoet aan de IP66 normering en het materiaal is ROHO gecertificeerd. Zo ben je er zeker van dat aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.

Ideale lichtoplossing met LED

LED verlichting geeft de hoogste lichtopbrengst tegen een laag vermogen. Dat maakt dat LED een stuk energiezuiniger is. Daarnaast is LED eenvoudig in en uit te schakelen. Er is geen opwarmtijd en geen na gloeitijd. Ook dit levert een besparing op. De vraag naar verduurzaming wordt groter. LED levert met haar lange levensduur een robuust antwoord. Je kunt er nog zeker 20 tot 30 jaar mee vooruit. Duur? Dat valt mee, De oplossingen die wij bieden zijn gemiddeld in zo'n 10 jaar terugverdiend. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot gespreide betaling. Zo kan elke club zich een energiezuinige veldverlichting veroorloven.

VeldLED | Wijnhovens

Javastraat 68
6524 MG Nijmegen

T: 024 - 844 91 81
M: info@wijnhovens.nl

VeldLED is onderdeel van:

Wijnhovens VeldLED

© 2020 Wijnhovens | Privacy & Cookiebeleid