SUBSIDIEREGELING BOSA

Ook dit jaar kan er nog aanspraak gemaakt worden op de BOSA regeling. Tot 2024 is er jaarlijks 80 miljoen aan subsidiegelden beschikbaar voor sportverenigingen en stichtingen die investeren in sportmaterialen en - accommodatie.

De BOSA regeling stimuleert de bouw en het onderhoud van sportaccomodaties en subsidieert 20% van de kosten die hiervoor gemaakt worden. Wordt er een duurzame investering gedaan, dan komt hier nog eens 10% bovenop. De investering in LED verlichting komt onder de streep hiermee uit op 70% van de kosten. Daarnaast verdient de investering zich met de besparingen die het oplevert op de energierekening zichzelf vanzelf terug. Sneller nog als gebruik wordt gemaakt van de BOSA regeling.

Om aanspraak te kunnen maken op de regeling is het noodzakelijk dat de subsidie aanvraag minimaal € 5.000 bedraagt. Voor een investering in LED verlichting betekent dit dat de minimale investering € 16.666 is (30% = 5.000). De totale investering moet in een tijdsbestek van 12 maanden gedaan worden. Bij investeringen boven de € 25.000 wordt 80% van het subsidiebedrag bij aanvang overgemaakt. De overige 20% wordt na afronding betaald.

Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Het is dus zaak om de subsidie aanvraag zo snel mogelijk in gang te zetten.

 

Wij helpen daarbij en zorgen dat de subsidie snel en netjes in orde wordt gemaakt

Wijnhovens sportveldverlichting

Gebruik maken van de subsidieregeling?

De velden verduurzamen, besparen op de energiekosten en minimaal onderhoud? LED biedt het allemaal. De besparingen zijn hoog:

  • Tot 60% besparen op de energierekening
  • Levensduur van tot 180.000 branduren
  • Geen vervangingskosten meer
  • Bestaande infrastructuur blijft behouden
  • Optimale verlichting

 

Sportverenigingen komen in aanmerking voor 30% subsidie. Voor stichtingen die niet BTW plichtig zijn geldt een 15% percentage.

 

Wijnhovens is gespecialiseerd in LED. Adviseert en ondersteunt sportverenigingen en bedrijven bij het opstellen van het meest effectieve lichtplan, helpt bij de subsidieaanvraag en neemt de totale uitvoering op zich.

Kijk ook op Leddy's for business voor nog meer LED verlichtingsoplossingen voor bedrijven. Kantoren, sportcomplexen, parkeergarages, magazijnen... Voor elke ruimte een passend aanbod.

VeldLED | Wijnhovens

Javastraat 68
6524 MG Nijmegen

T: 024 - 844 91 81
M: info@wijnhovens.nl

VeldLED is onderdeel van:

Wijnhovens VeldLED

© 2020 Wijnhovens | Privacy & Cookiebeleid